TUNES VAN TOEN DINER

TUNES VAN TOEN DINER

Eén groot feest der herkenning tijdens het Tunes van Toen Diner in Get Back Rotterdam.

Hoelang heeft het pleistoceen geduurd? Het is er ingeramd tijdens aardrijkskunde, maar is het blijven hangen? Fotosynthese? De gravitatiewet van Newton? Darwins evolutietheorie? Wie kan het uit het blote hoofd nog opdreunen? Hoe anders is dat met de muziek uit die tijd. Je staat versteld hoeveel deuntjes je nog herkent, hoeveel nummers je zonder te haperen meezingt.

Eén groot feest der herkenning, dat Tunes van Toen Diner in Get Back Rotterdam. Geen droge kost, integendeel. De quizmasters zetten de avond om in een sappige show.

Laat je meenemen naar de tijd dat je niet om de haverklap werd gestoord, dat je niet hemel en aarde moest bewegen voor een oppas. Terug naar die tijd dat je nog kon gaan en staan waar je wilde. A trip down memory lane, zouden ze overzee zeggen.

Het Tunes van Toen Diner kost €28,75 per persoon inclusief een glas prosecco bij binnenkomst. Voor €52,50 is de overige drank (bier/fris/wijn/koffie/thee) erbij inbegrepen. Hoe groter de groep hoe groter de eetwensen. Tunes van Toen Diner is eventueel ook te combineren met gourmet of barbecue.

Het Tunes van Toen Diner is voor elke donderdag, vrijdag en zaterdag te boeken. Iemand jarig in de groep? Dan wordt zijn/haar geboortejaar er uitgelicht. Schoolreünie? Dan draait het om het jaar dat jullie bij elkaar in de klas zaten. Zoveel jaar getrouwd? Beleef je bruiloft opnieuw tijdens Tunes van Toen Diner.

Voor reserveringen en/of meer informatie: 06-11285031 of reserveringen@gezellighoreca.nl.

GB_TunesMenu_A4