GROEPSUITJE JANUARI

Gezelligheid kent geen tijd in Get Back! Kom binnen in de aangename 70’s-80’s-90’s vibe en sluit samen met collega’s, vrienden en vriendinnen het jaar sfeervol af en proost samen op 2020. Uitgebreid tafelen met je gezelschap, samen strijden in een te gekke muziekquiz en dansen op de grootste hits van toen.

Tunes van Toen Diner
De gezelligste muziekquiz aller tijden met vragen over muziek uit de 70’s, 80’s & 90’s. Gepresenteerd een echte quiz-master en hilariteit gegarandeerd!

Eurovision Quiz Diner
Tijdens het Eurovision Quiz Diner gaan we terug naar het begin van het songfestival in 1956, langs tientallen artiesten en de grootste hits. Weet jij met welke nummers Nederland heeft deelgenomen aan het songfestival? Heb jij aan een geluidsfragment voldoende om te weten om welke artiest het gaat? Zing uit volle borst mee, want met meezingen scoor je punten!

Ken je niet alle songfestival hits van voor tot achter uit je hoofd? De Get Back quizmaster helpt je er doorheen, zodat je einde avond alle hits kunt meezingen.

Songfestival Sing Along
Zing mee met de grootste Songfestival hits aller tijden! Schrijf jouw verzoeknummer op een Sing Along kaartje en zing mee met jouw favoriete nummers.

70’s, 80’s & 90’s feest
Get Back kent ze als geen ander: de grootste 70’s, 80’s & 90’s hits. De dansvloer is nu geopend! Dans je mee?

Op maat gemaakt?
Een lunch, borrel of diner voor jouw collega’s, vrienden of vriendinnen? Laat ons weten wat jullie wensen zijn, wij maken een arrangement op maat.

Wil je informatie ontvangen over onze eindejaarsarrangementen? Neem contact op met Beatrijs via reserveringen@gezellighoreca.nl of bel 06-11285031.