EUROVISION QUIZ DINER + MEEZINGEN

DE MEEST HILARISCHE MEEZINGQUIZ VAN NEDERLAND!

Het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam, en daar zijn we trots op. Dit viert Get Back met een hilarische quiz: Eurovision Quiz Diner. Waar kan dit beter dan in dé 70’s, 80’s & 90’s club van Rotterdam?

Tijdens het Eurovision Quiz Diner gaan we terug naar het begin van het songfestival in 1956, langs tientallen artiesten en de grootste hits. Weet jij met welke nummers Nederland heeft deelgenomen aan het songfestival? Heb jij aan een geluidsfragment voldoende om te weten om welke artiest het gaat? Zing uit volle borst mee, want met meezingen scoor je punten!

Ken je niet alle songfestival hits van voor tot achter uit je hoofd? De Get Back quizmaster helpt je er doorheen, zodat je einde avond alle hits kunt meezingen.

Het Eurovision Quiz Diner is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag te boeken. Je wordt welkom geheten met een glaasje oranjebitter van het huis. Afgewisseld met diner neem je deel aan een hílarische quiz vol vragen, opdrachten en hersenspinsels over het songfestival. Te combineren met een driegangen keuzediner of onbeperkt gourmetten. Voor €28,75 kun je dineren en quizzen. De avond compleet maken met een drankarrangement? Voor €52,50 zijn diner, quiz en onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee (voor drie uren) inbegrepen.

Te reserveren via reserveringen@gezellighoreca.nl of 06-11285031.