KONINGSNACHT – VRIJDAG 26 APRIL

Koningsnacht met de grootste hits van toen. In een oranje outfit of niet, feest wordt het gegarandeerd!
 
Get Back is dé 70’s, 80’s en 90’s club van Rotterdam. Iedere vrijdag en zaterdag is het vanaf 22.00 uur feest met de muziek van toen. Met platen die de leukste herinneringen van toen naar boven halen. Het nummer waarop je voor het eerst hebt gezoend, dat nummer hoor je hier terug. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden, muziek uit de tijd dat stress nog niet bestond.
 
Wat doe jij op Koningsdag? Get Back is onderdeel van Code Oranje Festival 2019. Meer weten? Check www.codeoranjefestival.nl of vraag het bij ons aan de bar!
 
Get Back
Stadhuisplein 27
3012 AR ROTTERDAM
 
Vooraf een hapje eten?
A la carte, driegangen keuzediner voor 19,95 euro of onbeperkt gourmetten voor 18,95 euro per persoon.
 
Disclaimer:
Sfeerhoreca maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van Get Back. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.