HAPPY FUNKY NEW YEAR! – MAANDAG 31 DECEMBER

HAPPY FUNKY NEW YEAR!

31 december gaan we FUNKY in Get Back en om 00:00 uur proosten we samen op het nieuwe jaar! Dans de sterren van de hemel op onze dansvloer en geniet van de grootste hits van de 70’s, 80’s & 90’s.

Maak van Oudejaarsavond een complete avond uit en schuif aan voor het diner. À la carte, driegangen keuzediner, onbeperkt gourmetten of het Tunes van Toen diner. Reserveer via 010-2142547 of reserveringen@sfeerhoreca.nl.

Tickets à € 10,-* bestel je hier: klik hier of bij ons aan de bar.

Sfeerhoreca Passe-partouts:
Er zijn dit jaar ook Sfeerhoreca Passe-partouts beschikbaar voor De Après Skihut, Get Back, The VIP Room en George Cocktailbar! Een Sfeerhoreca Passe-partout bestel je voor € 20,- via: https://sfeerhorecapassepartout2018.eventbrite.nl.

Adres:
Get Back
Stadhuisplein 27
3012 AR Rotterdam

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij Get Back bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar Get Back. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze halte is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Minimumleeftijd 18+;
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht;
– * exclusief servicekosten.