KROEGENTOCHT

Gezellig met z’n allen op stap

Hoe vaak gebeurt het niet dat je met z’n allen op stap wilt maar dat je het niet eens wordt over de locatie. De een wil dit, de ander dat. Ben je er na lang soebatten eindelijk uit sta je in een club waar de sfeer nou niet bepaald je-van-het is. En zappen tijdens stappen, da’s voor velen net iets te duur. Vrijwel overal moet je entree betalen.

Van die dilemma’s is Rotterdam eindelijk verlost. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je zonder tegenzin met je vrienden, collega’s of studiegenoten op stap. Tijdens de Kroegentocht van Sfeerhoreca, het grootste uitgaansconcern van Rotterdam, ga je langs zoveel zaken dat je het altijd wel ergens leuk hebt, zonder dat je een vermogen kwijt bent aan toegangskaarten. Zaken die op loopafstand van elkaar gelegen zijn, zodat je niet verregend op de volgende plek aankomt – De Vrienden Live uitgezonderd maar deze muziekbar is goed (en droog) te bereiken met tram en metro.

Aan de Kroegentocht van Sfeerhoreca kun je in allerlei samenstellingen deelnemen. Met z’n honderden, met z’n tienen, met z’n vieren. Je kunt de Kroegentocht exclusief boeken, uitsluitend met je eigen groep, je kunt je tijdens de Kroegentocht ook aansluiten bij anderen. De Kroegentocht van Sfeerhoreca is een uitgelezen kans nieuwe mensen te ontmoeten.

Voor wie niet uit de buurt komt, is de Kroegentocht van Sfeerhoreca de ideale manier om het veelzijdige uitgaansleven in Rotterdam te ontdekken. Rotterdam, de stad in Nederland die nooit stilstaat.

Voorafgaand aan de Kroegentocht van Sfeerhoreca kun je voor een leuke prijs een bodem leggen in een zaak naar keuze. Voor deelnemers aan de Kroegentocht is er een speciaal keuzemenu (driegangen) samengesteld voor slechts 19,50 euro per persoon.

Kroegentocht Sfeerhoreca. Van donderdag tot en met zaterdag. Vertrektijd 21.00 uur. Deelname aan Kroegentocht Sfeerhoreca kost 22,50 euro per persoon (inclusief 7 keer entree en 7 welkomstdrankjes). Reserveren via 010-2142547 of reserveringen@sfeerhoreca.nl.

PUB CRAWL

Just having a really good time going out!

Most of the times when you go out with friends it seems almost impossible to find an agreement of where to go. Someone wants to do this and the other wants to do that. When you finally decide where to go, the ambiance isn’t quite what you expected it to be. Furthermore you have already paid 10 to 15 euros per person..

We have come to a solution for this problem in Rotterdam! Every Thursday, Friday and Saturday, you can go out with friends, colleagues or fellow students without having any disagreements. During Sfeerhoreca’s specially arranged pub crawl, the biggest  entertainment group of Rotterdam, you will visit many different clubs and experience clubbing in Rotterdam style. You don’t have to pay for each club separately, so you will save a lot of money. The clubs are all within a walking distance from each other. There is only one exception, ‘De Vrienden Live’, but the subway or tram will take you there easily.

Sfeerhoreca’s pub crawl is a very good way to explore Rotterdam’s nightlife and specially made for people who haven’t seen Rotterdam yet. Rotterdam is certainly the place to be!

Before the pub crawl starts you can do some drinks (for a really nice price) in one of our clubs, just to get you started. There is also a really nice three-course menu to be chosen for our participants for just € 19,50 per person.

Sfeerhoreca’s pub crawl. From Thursday to Saturday. Departure time 9:00 pm. Pub crawl Sfeerhoreca = € 22,50 per person (includes entrance fee and 7 welcome drinks).

For reservations: 010-2142547 / reserveringen@sfeerhoreca.nl

 

SF_Kroegentocht_SMALL[1]SF_Plattegrond_SMALL[1]